Ready 4 You Promotiefilm Onze klanten

Hostess Host Tankstation

Alle actuele vacatures bij benzinestationsHostess of Host Tankstation is een gloednieuwe functie binnen de Tankstation branche. Ready 4 You werkt samen met een grote oliemaatschappij in het uitrollen van een nieuw landelijk concept op Tankstations. De shop van deze tankstations worden uitgebreid met een luxe supermarkt assortiment, gericht op het gemak van de bezoekende klant.

Om dit supermarkt-concept binnen deze Tankstations tot een succes maken, zijn wij per direct op zoek naar meerdere enthousiaste en gedreven Host of Hostess Tankstation. Wij hebben in verschillende regio's Vacatures Hostess en Host Tankstation.

Jij bent dagelijks aanwezig op de werkvloer van een tankstation en het visitekaartje van dit nieuwe concept. Je bent een belangrijke succesfactor binnen het slagen van het supermarkt-concept.

Als Hostess of Host heb je dagelijks een afwisselde baan met veel zelfstandigheid en verantwoordelijkheden. Geen dag is hetzelfde en je probeert steeds het optimale voor de bezoekende klant en het tankstation te bereiken.

Jouw functieomschrijving als Hostess of Host Tankstation (M/V) is:

Een Gastgerichte & Klantvriendelijke instelling
Je ontvangt iedere bezoeker van de Tankstation Shop met een glimlach en verwelkomt hartelijk. De klant voelt zich direct welkom en doet graag zaken in een prettige winkelomgeving. Jouw benadering blijft bij de klant hangen en hij zal graag terugkeren. Je zorgt hiermee voor groei van de vaste-klanten kring.

Een Commerciele instelling
Je hebt feeling voor de wensen van de bezoekende klant en speelt hierop in met het aanprijzen van een luxe en uitgebreid productaanbod. Je creeert behoeftes bij de klant door het promoten en samplen van nieuwe producten en maakt de bezoeker hier warm voor. Je snapt dat hierin het behalen van omzet en targets voor het tankstation belangrijk is. Je vindt het een uitdaging om hier dagelijks optimaal in te presteren.

Communicatief zeer vaardig
Je stapt graag op iedere klant van het tankstation af om hem/haar te infomeren en te begeleiden in keuzes. Je kunt jouw verhaal eerlijk een overtuigend brengen. Dit heeft toegevoegde waarde en zal resulteren in mooie verkopen. Je bent echt een mensen-mens met lef om op iedereen af te stappen.

Harde werkers mentaliteit
Je bevindt je dagelijks fysiek actief op de vloer binnen de grote Tankstation Shop. Vooral tijdens de spitsuren wordt er veel van jouw inzet verwacht, je ontvangt dan de meeste gasten en bent continue in touw.

Representatief en Verzorgd
Een klant wordt graag ontvangen door een Host of Hostess die er netjes en verzorgt uitziet. Echt een visitekaartje. Niet overdreven maar gewoon netjes, de leuke werkkleding die je van het tankstation krijgt aangeboden, draagt hieraan bij.

Affiniteit met vers-food en non-food producten
Een tankstation heeft een uitgebreid productaanbod. Binnen het nieuwe supermarkt-concept wordt dit uitgebreid met hoofdzakelijk versproducten. Voor goede advisering naar de klant toe is het belangrijk dat je alle producten en hun eigenschappen kent. En dat je feeling hebt met deze producten. Zo sta je achter jouw dienstverlening en dit merkt de klant.

Kennis, informatie en cursussen
Je volgt vak-relevante cursussen die je krijgt aangeboden op het tankstation. Zeker bij de start krijg je zo de gelegenheid op het vak van Hostess of Host eigen te maken. Je bent iemand die gebrand is op kennis vergroten binnen jouw vakgebied. Je neemt ook een actieve rol aan in vergaren van kennis die overal beschikbaar is binnen en buiten het tankstation. Want kennis is macht.

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid
Er is een duidelijk raamwerk waarbinnen je jouw functie kunt vervullen. Je doet dit ook binnen de wet- en regelgeving die hiervoor geldt. Toch blijft er binnen dit nieuwe Tankstation supermarkt-concept voor jouw als Hostess of Host veel ruimte voor eigen invulling. Het is immers een gloednieuwe functie waarin jij kunt laten zien hoe je dit succesvol aanpakt. Dit vereist een hoge mate van zelfstandigheid, het eigen werk zien liggen en hierin je verantwoordelijkheid nemen. Oog hebben voor de details binnen jouw functie, zie je als de puntjes op de i. Hiermee maak je het verschil.

Samenwerken met het team
Op een groot tankstation ben sta je nooit alleen. Je bent altijd met een team aan Tankstation medewerkers. Ieder heeft zijn eigen functie en taken. Daarbinnen vind jij jouw weg, in de communicatie en samenwerking. Op een groot tankstation werken totaal al gauw 30 tot 40 medewerkers. Daarbij werk je onder leiding van de stations manager.

Vind je de functie van Hostess of Host Tankstation leuk en uitdagend, en pas je in het functieprofiel bekijk dan onze vacatures op een tankstation om te zien of er een Hostess of Hostfunctie is die aansluit bij jouw wensen.