Ready 4 You Promotiefilm Onze klanten

Actueel

Ready 4 You verzorgt steeds vaker Payrolling voor de Tankstation branche. De Tankstation ondernemer wil zich volledig focussen op de core business, namelijk omzet genereren met de exploitatie van zijn tankstations. Om dit mogelijk te maken, neemt Ready 4 You graag alle werkgeversverplichtingen rondom het personeelsbestand uit handen.

Wat is Payrolling voor de Tankstation branche?

De tankstation ondernemer neemt een nieuwe medewerker aan op 1 van zijn tankstations. Hij maakt gebruik van de inzet van deze medewerker, maar wil de werkgeversverplichtingen en risico s graag uit handen geven. Ready 4 You biedt betreffende medewerker een contract en neemt daarmee alle verplichtingen op zich.

De voordelen van Payrolling via Ready 4 You:

 • Geen werkgeververplichtingen en risico s.
 • Zoals Arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim, overig verzuim,in dienst meldingen.
 • Administratief ontzorgen.
  Verzorgen van indienst meldingen, loonstroken, jaaropgaves, het inrichten van de personeelsadministratie.
 • Geen onverwachte kosten.
  De tankstation ondernemer betaald uitsluitend de uren dat de medewerker ook echt actief is.
 • Payrollconstructie toegespitst op tankstation branche.
  Denk o.a. aan contracten, Tankstation cao, beloningsvormen gerelateerd aan de functie.
 • Aanvullende advisering op het gebied van personeelsbeleid.
  Door ons specialisme in de branche kunnen wij de ondernemer pro-actief adviseren is zaken als contractvormen, lastige uitdiensttredingen, personeelsbeleid in het algemeen, dossiervorming.
 • Alles onder 1 dak.
  Wanneer de tankstation ondernemer gebruik maakt van 1 van onze andere dienstverleningen is er voor uw complete personeelsadministratie 1 aanspreekpunt die u te woord staat bij al uw vragen of voor extra informatie.
 • Additionele personeelsoplossing indien nodig.
  Kunt u in een situatie geen beroep doen op de medewerker die werkt op Payroll-basis(bijv. bij ziekte) dan hebben wij via de dienstverlening Uitzenden snel vervangend personeel voor u klaarstaan.
 • Certificeringen maken het verschil.
  Ready 4 You staat door verschillende certificering garant voor verantwoord Payrollen en te werk stellen van personeel via de norm NEN 4400-1, SNA (Stichting Normering Arbeid) en VCU (Veiligheid/gezondheid Checklist Uitzendorganisaties).
 • Een voordelig Payrolltarief en 1 overzichtelijke factuur.
 • Door het specialisme van Ready 4 You in de Tankstation branche krijgt u altijd een oplossing toegespitst op uw situatie voorzien van alle genoemde voordelen. Bent u tankstation ondernemer, neemt u dan gerust eens contact op met Ready 4 You voor de mogelijkheden via Tel. 079 316 83 33. Vele ondernemers gingen u voor.

  Bekijk als tankstation ondernemer ook ons aanbod van dienstverlening op
  www.readyforyou.nl/werkgevers
   

BP Actie: Sparen voor een film op DVD voor maar EUR 1,99

Bij BP tankstations spaart de klant eenvoudig voor korting op 6 bekende film titels.
De klant kan een keuze maken uit de volgende films:

 • Buurman & Buurman
 • De bende van Oss
 • the Cold Light of Day
 • Ghost Rider
 • Gooische Vrouwen
 • Dolfje Weerwolfje

Bij iedere tankbeurt op een BP tankstation van 10 liter brandstof ontvangt de klant een sticker. Met 10 stickers is een spaarkaart vol en kan de klant een film aanschaffen voor maar Eur 1,99. Het is mogelijk tot maximaal 10 stickers per tankbeurt te sparen.

Spaart u FreeBees bij BP, dan spaart u nog sneller, uw spaarkaart is dan al bij 5 stickers vol.

Haal snel een spaarkaart bij uw BP tankstation, de actie loopt nog t/m 2 juli 2013.

BP Tankstation geeft koffiegarantie

Op ieder BP Wild Bean Cafe station wordt de koffie met zorgt bereidt. Een heerlijke kwalitatief goede kop koffie bezorgt de bezoekende klant een goede start van de dag.

Koffie bereidt uit vers gemalen 100% Arabica bonen gecombineerd met dagelijks vers aangevulde ingredienten zoals melk , staat garant voor uitstekende kwaliteit. De koffiemachines op ieder BP tankstation worden dagelijks grondig schoongemaakt, alles voor de kwaliteit van de koffie.

De deal is simpel, mocht de klant ondanks alle inspanningen toch niet 100% tevreden zijn over de kwaliteit en smaak van de koffie, dan ontvangt hij op het BP tankstation zijn geld terug. De 100% lekker garantie. Deze garantieregeling loopt t/m 5 juli 2013.

Tankstation Medewerker direct nodig? Profiteer van de Zomeractie

Ready 4 You is weer gestart met de jaarlijkse Zomeractie op de dienstverlening Uitzenden. Met deze dienstverlening levert Ready 4 You bij al uw (adhoc)bezettingsproblemen in het personeelsroosters een Volwaardige tankstation medewerker, de Flexwerker.

Via de Zomeractie profiteert u van een korting die flink kan oplopen bij het inzetten van een Flexwerker.

Hoe eerder u de diensten aanvraagt, hoe hoger de korting die u ontvangt.

Hiermee maken wij het voor u als tankstation werkgever extra interessant om bij vakantie van een eigen medewerker, een Flexwerker van Ready 4 You in te zetten.
Voor uw Zomeractie korting en de voorwaarden, neemt u contact op met Ready 4 You via 079 316 8333.

De Zomeractie loopt van 3 juni t/m 29 september 2013

De Flexwerker is een Volwaardige & Betrouwbare medewerker van Ready 4You die direct op uw tankstation(s) aan de slag kan. De Flexwerker heeft een uitgebreid inwerktraject genoten, is speciaal door ons geselecteerd om op verschillende tankstations te werken, en is door Ready 4 You gedegen gescreened op gebleken betrouwbaarheid.

Het aanvragen van Flexdiensten is eenvoudig. U belt de openstaande diensten door naar Planafdeling van Ready 4 You. Wij plannen een geschikte Flexwerker op uw diensten in. Door ruime tankstation ervaring binnen onze planafdeling, weten wij welke medewerker u verwacht op uw tankstationlocatie. Wij hebben tot op heden meer dan 120.000 flexuren op tankstations ingepland.

Voor een uitgebreide uitleg over onze dienst Uitzenden kijkt u op

www.readyforyou.nl/uitzenden

Total Tankstations start actie met Formule 1: Alle 13 Excellent

Iedere klant maakt bij Total Tankstations dagelijks kans op de volgende prijzen:

 • 1 van de 4 dagarrangementen voor 2 personenen tijdens de Formule 1 van Belgie op Spa Francorchamps!
 • Een Levensechte Formule 1 Redbull 2012 raceauto (formaat 1:18)
 • Het dagarrangement op Spa Francorchamps is een dagvullend programma, met ontvangst in een hotel, een ontbijt, uitstekende zitplaatsen tijdens GP2 en GP3, Grand Prix, en een afsluitend diner in het hotel.

Hoe maakt de klant in de komende 13 maanden kans op deze prachtige hoofdprijzen?

 • De klant schaft een Total Power Points spaarpas aan en activeert deze spaarpas.
 • De klant meldt zich via de Total Power Points spaarpas aan voor Total Assistance en ontvangt daarmee bij iedere tankbeurt van de brandstof Total Excellium 14 dagen gratis pechhulp.
 • De klant tankt Total Excellium , een hoogwaardige brandstof, op een Total tankstation voor minimaal 20 liter. Hoe vaker men tankt per maand, hoe groter de kans op hoofdprijzen.
 • Kijk voor de complete actie en de voorwaarden op www.total.nl