Ready 4 You Promotiefilm Onze klanten

Werken bij een tankstation

Alle actuele vacatures bij benzinestations

Om aan de uiteenlopende wensen en behoeftes van de klant te kunnen voldoen, zoeken wij mensen die willen werken bij een tankstation en aan de onderstaande kwalificaties kunnen voldoen.
Pas jij in dit profiel bekijk dan onze tankstation vacatures

Klantvriendelijkheid & Gastgerichtheid
Op een tankstation verwelkom je dagelijks veel verschillende klanten met uiteenlopende wensen. Zij willen graag gastvrij worden ontvangen en zullen dan graag brandstof op dit tankstation tanken of iets aankopen in de tankstation shop. Waar nodig verwachten zij een stukje hulp of advisering over producten. De klant zal graag op het tankstation terugkeren wanneer dit goed geregeld is, hij wordt een vaste klant. Een tankstation werkt dus graag met personeel waarbij klantvriendelijkheid en gastgerichtheid duidelijk aanwezig is. Als werknemer geeft je dit ook een goed en voldaan gevoel.

Commercieel en klantgericht
Een tankstation is een commercieel bedrijf wat natuurlijk graag omzet wil maken en geld verdienen. Door een klant goed te adviseren over producten, producten op de goede plaatsen te presenteren en de klanten te wijzen op goede aankopen, kun jij als tankstation medewerker, een belangrijke steen hierin bijdragen. Een tankstation ontwikkelt steeds opnieuw leuke acties en promoties om een klant in de watten te leggen. Alles staat of valt met de wijze waarop het tankstation personeel dit bij de klant onder de aandacht brengt. Maak hierin het verschil.

Harde werker & betrokken
Op een tankstation is er dagelijks een scala aan taken en werkzaamheden. Alles om steeds de klant goed te kunnen ontvangen en bedienen op het tankstation. Alles binnen de regels en procedures zoals deze veelvuldig aanwezig zijn. Aan de hand van een dagelijkse takenlijst zorg je ervoor dat alles aan bod komt, van de kassa, de shop, het magazijn tot het buitenterrein. Een veelzijdige drukke job. Het is daarom belangrijk dat je niet bang bent vieze handen te krijgen en graag de hele dag actief in touw bent. Omdat je betrokken bent bij het bedrijf doe je dit graag en je geniet van het resultaat.

Kassa & Rekenvaardigheid
Of je nu aan de slag gaat als Verkoopmedewerker of Cateringmedewerker op een tankstation, je hebt altijd te maken met kassa werkzaamheden. Dit is dan ook een belangrijk punt binnen jouw takenpakket. Het is zaak dat je iedere transactie met de klant secuur afhandelt en volgens de procedure. Daarbij komt ook rekenwerk om de hoek kijken. Omdat je continue met geld werkt, is dit een grote verantwoordelijkheid. Je gaat netjes met het geld om en zorgt dagelijks dat je een sluitende kas hebt. Daarnaast stort je tijdig geld af in verband met de veiligheid.

Samenwerken & Collegialiteit
Op een benzinestation werk je altijd samen met collega s. Gezamenlijk met hen run je het tankstation. Dat maakt het mede tot een leuke baan waarbij je onderling goed de taken kunt verdelen. Je stelt je flexibel en collegiaal op en staat voor een ander klaar waar nodig. Wanneer je leuk in het team samenwerkt, straalt dit werkplezier ook af op de bezoekende klant die dit als prettig ervaart. Wij zijn dus op zoek naar mensen die graag samenwerken.

Stressbestendigheid
Op een tankstation heb je veel met (piek)drukte te maken. Het is zaak dat je het overzicht kunt bewaren in de werkzaamheden en steeds de gang van zaken op het tankstation onder controle hebt. Daarnaast kun zich altijd onvoorziene omstandigheden voordoen, waarbij er van jou wordt verwacht dat je de rust kunt bewaren om de situatie de baas te blijven. Dit vereist een stressbestendige houding, die wij dan ook in jou zoeken.

Eigen initiatief & Zelfstandigheid
Dagelijks bepalen vele werkzaamheden jouw dagindeling. Er is altijd werk aan de winkel. Daarnaast zijn er altijd extra taken of situaties die vragen om een snelle een goede invulling of oplossing. Hiervoor is eigen initiatief nodig. Je ziet zelf het werk liggen en pakt dit graag op, en in onvoorziene situatie pak je adequaat aan en zorgt dat alles onder controle is en blijft. Je verwacht hierbij niet altijd aansturing van de leiding maar houd ook van zelfstandigheid hierin. Je maakt graag het verschil door extra zaken aan te pakken of de puntjes op de i te zetten.

Verzorgd & Representatief
Jij bent als tankstation medewerker het visitekaartje. Je ziet er dus verzorgt uit en bent representatief. Daarnaast draag je werkkleding van het tankstation zodat je voor de klant duidelijk herkenbaar bent.

Aantoonbaar betrouwbaar
Vanwege de geldstromen waarmee je te maken hebt, vraagt Ready 4 You van je dat je aantoonbaar betrouwbaar bent. Dat kan zijn door een Verklaring Omtrent gedrag, een antecedenten en/of referentieonderzoek. Wij zoeken betrouwbare mensen die garant staan voor een degelijke afwikkeling van alle geld en goederenstromen.

Leeftijd
Vanwege de verantwoordelijke functie zoeken wij personeel met een leeftijd van minimaal 18 jaar.

Pas jij in dit profiel bekijk dan snel waar jij kunt werken op een tankstation